Dit valg. Dine tænder!

Tandregulering er et samarbejde mellem dig og din specialtandlæge.

Dit valg. Dine tænder!

Tillykke. Du har valgt at få rettet dine tænder. At få rettet tænder er ikke noget, der sker natten over. Det tager tid, kræver tålmodighed og nogen gange også lidt humor. Under hvert eneste trin af din behandling vil vi på klinikken støtte dig og hjælpe dig frem til det tidspunkt, hvor du ser dit nye smil.


Klinikkens første prioritet er at give dig en behandling af højeste kvalitet i et professionelt miljø og i venlige og trygge omgivelser. Hver enkelt patient har forskellige behov, og vi ønsker at give en imødekommende modtagelse og en kompetent behandling af hver enkelt, som kommer ind ad vores dør. Specialtandlægen og personalet er engagerede i at hjælpe dig til at få det smil, du ønsker og fortjener - et sundt, smukt smil.

Tandregulering er et samarbejde

I anset hvad resultatet betyder for dig, er det vigtigt, at du er klar over, at din behandling er et samarbejde mellem dig og din specialtandlæge.

Vi er glade for, at du har valgt os til samarbejds-partnere og for os på klinikken er det afgørende, at du får det resultat, du ønsker dig. Vi bestræber os altid på, at din behandling er veludført og med et professionelt resultat. Vi svarer på alle de spørgsmål, du har undervejs og giver dig gode råd og anbefalinger, som det er vigtigt, at du lytter til og følger.

Det kan du selv gøre

Hvis bøjlen går i stykker.

Hvis bøjlen løsner sig eller går i stykker, er der nogle ting, du selv kan gøre.

Læs mere

Kost

Når du har bøjle på, er der nogle ting, du skal være ekstra opmærksom p, hvad du spiser og drikker.

Læs mere

Tillykke! Nu er du (næsten) færdig

Du har fået bøjlerne af, dine tænder sidder flot og du har fået et helt nyt smil. Der er stadig noget, du skal huske at gøre.

Læs mere

Rengøring af bøjlen. 10 gode råd.

Når du får bøjle på, bliver det ekstra vigtigt at holde en god mundhygiejne.

Læs mere

Retention

Tænder har en utrolig god hukommelse og vil gerne vandre tilbage til deres gamle plads. Det skal undgås!

Læs mere