You are at:

Menu

Stacks Image 52

Voksne i behandling


Problemer med tandstillingen er ikke kun noget børn oplever. Voksne oplever også, at deres tænders stilling er til gene for dem og ærger sig over, at de ikke fik rettet problemet, da de var børn/unge.

Mange kender ikke muligheden for behandling

Mange voksne har slet ikke overvejet muligheden for at få en professionel til at se på problemet og at gå i gang med en behandling. Men det er der mulighed for og flere og flere voksne får øjnene op for dette.

Symptomer og problemer med tænderne

Daglig hovedpine er en af de ting, som kan afsløre et dårligt sammenbid, ligesom skævhed i tænder og kæber kan give daglig hovedpine, muskelproblemer, ømhed i tænder og kæbe.

Der er mange årsager til de problemer, som kan gøre en behandling hos en specialtandlæge nødvendig. Arvelige tandstillingsfejl er den mest almindelige. Mennesker, som har været ude for et uheld eller en skade, som har påvirket tænder og kæbe, kan have brug for hjælp hos en specialtandlæge.

Kosmetisk

Smilet og tænderne betyder meget for menneskers velbefindende og selvværd. Tandstillingen ændrer sig igennem livet og de små tandstillingsfejl, man har accepteret som barn, bliver større og bliver et kosmetisk problem. Derfor opsøger flere og flere voksne en specialtandlæge med ønsket om hjælp.

Det, som i første omgang opleves som et kosmetisk problem, kan ofte give rent fysiske problemer som f.eks. paradontose eller ekstrem slitage.
 You are at: