You are at:

Menu

Stacks Image 52

Dit valg. Dine tænder!


Tillykke. Du har valgt at få rettet dine tænder. At få rettet tænder er ikke noget, der sker natten over. Det tager tid, kræver tålmodighed og nogen gange også lidt humor. Under hvert eneste trin af din behandling vil vi på klinikken støtte dig og hjælpe dig frem til det tidspunkt, hvor du ser dit nye smil.

Klinikkens første prioritet er at give dig en behandling af højeste kvalitet i et professionelt miljø og i venlige og trygge omgivelser. Hver enkelt patient har forskellige behov, og vi ønsker at give en imødekommende modtagelse og en kompetent behandling af hver enkelt, som kommer ind ad vores dør. Specialtandlægen og personalet er engagerede i at hjælpe dig til at få det smil, du ønsker og fortjener - et sundt, smukt smil.

Tandregulering er et samarbejde


I anset hvad resultatet betyder for dig, er det vigtigt, at du er klar over, at din behandling er et samarbejde mellem dig og din specialtandlæge.

Vi er glade for, at du har valgt os til samarbejds-partnere og for os på klinikken er det afgørende, at du får det resultat, du ønsker dig. Vi bestræber os altid på, at din behandling er veludført og med et professionelt resultat. Vi svarer på alle de spørgsmål, du har undervejs og giver dig gode råd og anbefalinger, som det er vigtigt, at du lytter til og følger.
Stacks Image 1157

Hvis bøjlen går i stykker

Hvis bøjlen løsner sig eller går i stykker, er der nogle ting, du selv kan gøre.
Stacks Image 1070

Rengøringsguide med 10 gode råd

Når man får bøjle på bliver det ekstra vigtigt, at holde en god mundhygiejne.
Stacks Image 1169

Kost

Når du har bøjle på, er der er nogle ting, du skal være på opmærksom på mht. din kost.
Stacks Image 1256

Retention

Tænder har en utrolig god hukommelse og vil gerne vandre tilbage til deres gamle plads. Det skal undgås.
 You are at: